Lægning af plankegulv – Få en professionel til det

Jeg troede ikke at lægning af plankegulv var svært overhovedet, og hvis man ellers havde hænderne skruet ordentlig på, så ville det være nemt. Jeg blev dog klogere da jeg overværede at mine forældre fik nyt gulv.

En ting jeg f. eks ikke vidste om lægning af plankegulv er at det bedst hvis det bliver lagt således at lyset rammer plankerne på længden, og lyst træ vil skabe illusionen om at rummet er større, hvor mørkt træ har den modsatte effekt.

Jeg håber ikke at jeg forstyrrede de gulvlæggere mine forældre havde hyret alt for meget, men jeg blev bare ved med at have spørgsmål på spørgsmål, og hvis man ikke spørger så bliver man jo ikke klogere.

Mine forældre sagde efter håndværkerne var færdige med lægning af plankegulv, at det var blevet rigtig flot, og det skulle nok holde i en menneskealder, da det var tydeligt at det var blevet lagt af professionelle.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.