Lacoste sko – En (u)kendt mærke med historie

Den franske modevirksomhed Lacoste, blev grundlagt i 1933 af en eller anden kendt sportsnørd, vist nok en tennisspiller. Personligt interesserer jeg mig nu mest for deres sko, omend de også producerer meget andet. deres sko er nemlig ret specielle, og naturligvis designet til fysisk udfoldelse.

Personligt går jeg nu bare i den til hverdag. Jeg spiller ikke tennis, eller udøver andre fysisk udfordrende sportsgrene. Men tre børn er der naturligvis fart på hele dagen, men så slutter det også der. Men igen så er det jo ikke det om jeg vil tale om, for jeg vil jo i grunden bare promovere disse fantastiske Lacoste sko, som jeg igen og igen er blevet spurgt om.

Lacoste er jo et ganske kendt mærke, men når det kommer til Lacoste sko, er det åbenbart ikke tilfældet, hvorfor jeg nu skriver dette indlæg. Dels for at promovere, som allerede nævnt, men også for at spørge hvordan det kan være, at Lacoste, og ikke mindst Lacoste sko ikke er mere kendt i Danmark.

Vi er jo ellers med på moden i lille Danmark, og brugere mange flere penge på den slags end man gør så mange andre steder, men når det kommer til Lacoste sko… Ja, det kunne være bedre.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …