Låsesmed Østerbro – En rigtig anbefaling til forandring

Vi har jo sikkert alle sammen læst anbefalinger online som tydeligvis er skrevet at firmaet selv, som en form for marketing, og det er simpelthen så frækt at prøve at vildlede folk på den måde, for der er jo nogen som hopper på den. Faktisk er jeg ikke sikker på at jeg nogensinde har læst en rigtig god anbefaling online, men jeg tror nu alligevel ikke at jeg bliver den første. Sagen er jo den at jeg på det seneste har haft brug for en låsesmed et par gange, og derfor på nærmeste hold har oplevet låsesmed Østerbro.

Låsesmed Østerbro har for mig udvist en service og professionalisme som jeg kun meget sjældent har oplevet fra andre, og da aldrig fra en låsesmed. Først havde jeg smidt mine nøgler væk, mene efter blot fem minutter havde låsesmed Østerbro lukket mig ind igen. Næste dag gik det så op for mig at jeg skulle have lavet nye nøgler. Så jeg ringede til dem igen og fik beskeden at de havde lidt travl, men allerede havde lavet dem. De ville blive afleveret om en halv times tid.

Nå ja, det er måske nok lidt frækt af låsesmed Østerbro sådan at antage hvad folk har brug for, og lave det allerede før end at det er bestilt, men da jeg lige nævnte det kort fik jeg at vide at jeg naturligvis ikke skulle betle så frem at jeg ikke ønskede mine nye nøgler.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Låsesmed
Top 5 grunde til at folk har brug for en låsesmed i Odense

Der er mange grunde til at danskerne har brug for en professionel låsesmed. Men der er flere, der går igen, når man undersøger det hele nærmere. Her får du en liste over de 10 mest almindelige grunde til, at danskerne ringer efter en låsesmed.

adgangskontrol
Låsesmed
Adgangskontrol er et must i virksomhedens lokaler og bygninger

Langt de fleste virksomheder har lokaler eller bygninger, hvor de holder fast til. Afhængig af virksomhedstypen vil disse lokaler være indrettet på forskellig vis – fx til kontorer, lagerrum eller noget helt tredje. Og i disse vil der ofte være ting af værdi opbevaret.

Låsesmed
Har du brug for en ny bilnøgle?

Mange personer oplever på et tidspunkt, at de skal have en ny bilnøgle. Og der findes mange forskellige grunde til, hvorfor det er nødvendigt. Nogle taber bilnøglen, mens andre knækker den. Her opremses de mest almindelige grunde til, at man skal have ny bilnøgle.