Leder efter god låsesmed i Nordvest eller Brønshøj

Vi har mistet en hovednøgle i mit firma, hvilket betyder at vi nu må udskifte samtlige låse, for at holde ubudne gæster ude. Her i sommerperioden, hvor alle er på ferie, har det dog været sin sag at finde en låsesmed i Nordvest eller låsesmed i Brønshøj, som er opgaven værdig.

Men det skal altså ordnes snarest muligt, for firmaet skulle gerne lukke helt i to uger, hvor alle er på ferie, og vi vil jo ikke risikere noget mens vi er væk. Vi har naturligvis alarm og alt sådan noget, men alligevel. Som tidligere antydet, så er vi bo siddende lige på grænsen mellem Brønshøj og Nordvest, og kunne godt tænke os at benytte os at en låsesmed i samme område. Altså låsesmed Brønshøj eller nordvest.

Skulle det være nødvendigt, er vi naturligvis parate til at benytte os af en låsesmed som ikke befinder sig i nærområdet, men det er ikke ønskværdig, da det ikke er praktisk, i tilfælde af at noget går galt.

Så kender du en god låsesmed i Nordvest eller Brønshøj, som vel og mærket ikke er på ferie, vil jeg meget gerne vide mere.

På forhånd tak og hav en rigtig god ferie. Jeg håber på at jeg også når at komme på ferie.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Låsesmed
Top 5 grunde til at folk har brug for en låsesmed i Odense

Der er mange grunde til at danskerne har brug for en professionel låsesmed. Men der er flere, der går igen, når man undersøger det hele nærmere. Her får du en liste over de 10 mest almindelige grunde til, at danskerne ringer efter en låsesmed.

adgangskontrol
Låsesmed
Adgangskontrol er et must i virksomhedens lokaler og bygninger

Langt de fleste virksomheder har lokaler eller bygninger, hvor de holder fast til. Afhængig af virksomhedstypen vil disse lokaler være indrettet på forskellig vis – fx til kontorer, lagerrum eller noget helt tredje. Og i disse vil der ofte være ting af værdi opbevaret.

Låsesmed
Har du brug for en ny bilnøgle?

Mange personer oplever på et tidspunkt, at de skal have en ny bilnøgle. Og der findes mange forskellige grunde til, hvorfor det er nødvendigt. Nogle taber bilnøglen, mens andre knækker den. Her opremses de mest almindelige grunde til, at man skal have ny bilnøgle.