Låsesmed Gladsaxe – God kundeservice og gode priser

Jeg gik egentlig længe og havde visse vanskeligheder med at finde frem til en anstændig låsesmed i Gladsaxe. Ikke fordi at Gladsaxe huser et væld af elendige låsesmede, men fordi at jeg ikke rigtig kunde finde nogen.

Jeg søgte vidt og bred, men den lokale låsesmed forblev et mysterium. Heldigvis var det ikke tale om en krise situation hvor jeg havde låst mig ude eller noget, så jeg havde god tid til at fortsætte min søgen efter en låsesmed i Gladsaxe.

Det kommer jo nok ikke bag på nogen at da jeg endelig fandt frem til hvad jeg søgte, så var det ved hjælpe af internettet og Google. Faktisk behøvede jeg bare at søge på låsesmed Gladsaxe og så dukkede den op som første resultat.

For det ikke skulle være løgn, så var låsesmed Gladsaxe til rådighed med det samme. Jeg skulle jo egentlig bare have omkodet nogle låse, og efter som at der tilsyneladende er mangle på låsesmede i Gladsaxe, regnede jeg ikke med at det ville gå stærkt. Faktum er dog at det blev ordnet samme dags om jeg ringede, oveni købet billigere end forventet. Det er hvad jeg kalder kundeservice. Ja de var svære at finde, men det var ventetiden værd.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.