Hvordan har du det med at låne penge?

Først vil jeg lige spørge jer derude: Hvordan har I det med at låne penge? Grunden til at jeg spørger, er fordi jeg ved, at det er noget, som alle har en holdning til, og samtidig vil jeg gerne dele min holdning med jer. Jeg er nemlig af den opfattelse, at stort set alle dem som er imod det at låne penge, er imod, fordi de aldrig har prøvet at stå i en situation, hvor man har været nødt til det.

Jeg vil derfor gerne forsvare mig selv og alle de andre, som ofte må se sig nødsaget til at låne penge af diverse folk. Det kan for eksempel være af familien, vennerne, forskellige banker og pengeinstitutter og så videre.

Selvfølgelig kan der være mange forskellige grunde til, at folk har behov for at låne penge af andre, og nogle grunde kan da også være bedre end andre. Men jeg synes personligt ikke, at det er op til alle os andre at bedømme, om den pågældende grund nu engang er god eller dårlig.

Personligt ser jeg som sagt intet galt i at låne penge, hvilket nok hænger sammen med, at jeg ofte selv har haft brug for det. Nu vil jeg nødig gå i detaljer, men hvis jeg ikke havde haft mulighed for at låne de penge, som jeg havde brug for, kunne det være endt meget galt.

Jeg tror, at mange føler, at det at låne penge er et tabubelagt emne, som man nødig snakker om. Det er blandt andet også derfor, jeg skriver dette indlæg, da jeg netop vil have emnet ud til åben debat, hvor alle kan sige deres mening.

Jeg er af den overbevisning, at penge ikke danner grundlag for, hvem man er, og i mine øjne er man ikke et dårligere menneske, fordi man har brug for at låne penge engang imellem, og det betyder heller ikke nødvendigvis, at man ikke kan finde ud af at bruge sine penge fornuftigt.

Der findes jo faktisk mennesker, som ikke har særlig mange penge at gøre godt med om måneden, og kommer der en uventet regning, bliver de nødt til at låne penge, af hvem de end kan låne af.

Derfor synes jeg, at det er så fantastisk, at man efterhånden kan optage lån rigtig mange andre steder end i banken, og det giver mulighed for alle og enhver til at få råd til det, de nu engang har brug for.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

lån
Skal jeg beholde, sælge eller lave en pantsætning af mine ure?

Jeg har arvet en samling af værdifulde ure fra min bedstefar. De er super fede, og fordi jeg er studerende, er de noget af det eneste, jeg har af værdi. Og det er her mit dilemma opstår. Jeg er nemlig blevet inviteret på roadtrip i USA af nogle venner, og …

Finans
Tak til Ferratum, der har reddet min ferie med et mikrolån!

Jeg stod for nyligt i den kedelige situation, at jeg alligevel ikke havde råd til at tage af sted på en ferie, som jeg ellers havde glædet mig til i flere måneder. Årsagen var den, at jeg helt havde glemt, at min søster havde fødselsdag få dage inden jeg skulle …

lån
Jeg bliver nødt til at tage et lån, så min kat atter kan blive rask

Min kat blev desværre syg i går, og jeg bliver nødt til at tage et lån rimelig hurtigt, så min elskede kat kan få den nødvendige operation for at blive rask igen.