Kundetæller og butiksklokker – Hvor og hvordan?

Jeg er netop blevet ansat som butiksleder i en mindre butik i Odense. Det er en position jeg aldrig før har haft, men jeg er ved godt mod. Jeg har trods alt været i branchen i mange år efterhånden. Der er dog stadig ting jeg mangler at lære. I dette tilfælde er der for eksempel en mængde ting der skal forbedres, men at finde ud af hvor man går hen for at købe specialiseret udstyr, er mere kompliceret end først antaget. For eksempel har jeg besluttet er vi skal have installeret en kundetæller og nogle nye butiksklokker, gerne som en samlet løsning, men jeg kan simpelthen ikke finde ud at hvor man køber den slags udstyr.

Kundetæller og butiksklokker er jo kun en lille del af det. Jeg kunne for eksempel også godt tænke mig at vi fik et nyt kasseapparat og lagerstyring samt en mængde andre ting, men indtil nu har jeg ikke været i stand til at finde et eneste firma der specialiserer sig inden for området.

Da min lille butik jo ikke er den eneste der har brug for butiksklokker, kundetæller og den slags, kan jeg jo kun konkludere at det er mig der er inkompetent. Det er jo lidt et slag i ansigtet, men når nu jeg skriver her, håber jeg at der er nogen der kan hjælpe, så jeg i det mindste kan lære af det.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejde
Emil Raun fra Varda

Emil Raun fra Varda ApS har gennem sin karriere opnået et imponerende CV. Startende med en titel som Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitetscenter i 1993 varetog Emil Raun fra Varda jobbet som Souschef for Skole- og Kulturforvaltningen i Nibe Kommune.

Business og ledelse
1
Invester i en hosted pbx løsning og spare på en masse udgifter

Optimer telefonsystemet og spare på omkostningerne ved at bruge hosted PBX løsning frem for det traditionelle telefonanlæg, som normalt er placeret hos virksomheden selv. Der er mange fordele ved ikke selv at have telefonanlægget i virksomheden, og det er bestemt værd at se nærmere på.

Business og ledelse
Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe …