Kopimøbler – Ingen grund til dårlig samvittighed

Jeg husker for mange år siden, da jeg var hjemme og besøge min moster. Hun havde netop fået nogle fine Arne Jacobsen møbler leveret og jeg var meget imponeret. ikke at jeg på det tidspunkt gik særlig meget op i møbler, men jeg vidste at de var dyre, og jeg syntes at de var pæne. Der gik dog ikke mange minutter før end at hun indrømmede at der var tale om kopimøbler, og pludselig var jeg ganske forarget.

Nu står jeg imidlertid selv i samme situation, hvor jeg selv har investeret i kopimøbler. Ikke fordi at jeg ikke gerne vil betale for de originale, men fordi at jeg ikke har råd. Og det er sådan set min argumentation for at et er helt i orden. På denne måde er jeg glad, og det er kopiproducenten også, og hvad den originale designer angår, så har han jo ikke tabt noget, tværtimod, for nu er mit mål her i livet lidt at få råd til nogle originaler.

Måske har du, lige som jeg havde, samvittighedskvaler, i hvilket tilfælde jeg håber at have ændret din holdning til kopimøbler, men hvis ikke, så smid en kommentar og forklar hvordan du har det.

Vi snakkes ved.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.