Kjoler online nu

Jeg hader at gå med kjoler, det er slet ikke mig. Jeg er typen, der hellere hopper i et par baggy jeans og en lille T-shirt. Det der med kjoler, har aldrig sagt mig noget. Ikke engang min mor kunne få mig til det, da jeg var yngre.

Nu er jeg blevet ældre og det er mit eget valg, om jeg vil gå med kjoler eller ej… troede jeg! Mit firma holder den årlige fest i næste weekend, og selvfølgelig, er der en eller anden, der synes, at det skal være en galla fest. Så nu er jeg tvunget til at gå ud og kigge på kjoler.

Jeg ringede til min veninde, for at få hendes hjælp, da jeg jo intet aner om kjoler. Men hun forslog, at vi skulle gå på nettet og kigge på kjoler i stedet, fordi det er mindre stressende, og især for sådan en som mig, som i forvejen ikke er vild med at shoppe.

Vi kiggede på en hjemmeside i ti minutter og de havde nogle rigtig fine kjoler, så nu har jeg fået købt en kjole til weekenden, og jeg tror faktisk, at jeg bliver ret lækker at se på. Det bliver spændende at se mine kollegaers reaktion på, at jeg kommer i kjole.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …

Mode
Kjoler og online mode er kommet for at blive

Et marked der bare vokser og vokser er helt klart muligheden for at købe modetøj online. Den online mode er helt sikkert kommet for at blive, og det giver dig som bruger af modetøj rigelige muligheder til at købe lækkert tøj via nettet.