Kender I et trykkeri, der tilbyder keyhangers med tryk?

Min gymnasieklasse skal snart på studietur til Paris, og traditionen tro, skal klassen have t-shirts, trøjer og andet lir, i forbindelse med studieturen. I år er der en fra min klasse, der har foreslået, at man kan bestille keyhangers med tryk, med klassen og skolens navn på.

Vi syntes alle i klassen, at det ville være fedt at få en Jeg er i den forbindelse blevet valgt af mine klassekammerater til at stå for bestilling af alt det, vi skal have lavet i forbindelse med vores Pariser tur.

Derfor håber jeg, der er nogen, derude, som kender et trykkeri, som ikke er alt for dyrt – husk at de fleste af os er på su, og resten er ikke fyldt 18 endnu – og som tilbyder både t-shirts, trøjer og keyhangers med tryk.

Vi glæder os alle meget til turen, selvom der er et godt stykke tid til, vi skal afsted. Det er dog en god idé at være i god tid med bestillingen, har jeg erfaret… Faktisk er keyhangers allerede lidt af et modefænomen på mit gymnasium, så jeg er sikker på, det bliver en succes med keyhangers med tryk til studieturen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk
1
tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså …

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …