Jeg pakker gaver ind i julepapir sammen med min storebror

Jeg plejer altid at pakke min julegave ind i julepapir sammen med min storebror. Undtagen selvfølgelig den til min bror. Det har vi gjort lige siden, at vi begge to var flyttet hjemmefra.

Vi hadede nemlig begge to, og sidde og slås med at pakke gaverne ind i julepapir. Derfor blev vi hurtigt enige om at lave en fælles aften, hvor det blev ordnet. Vi gør det altid den 23.12, for så er vi sikre på, at vi hver især har købt de gaver der skal pakkes ind.

Et år havde vi købt det samme julepapir, og det var nær endt i en sand katastrofe da der opstod en del forvirring hvis gave der var til hvem.

Heldigvis var det ikke være, end at man ligeså forsigtigt kunne pakke sit julepapir ud igen, og sikre sig at alt var som det skulle være.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

emballage
1
Samtaler om emballage: Hvad er din favorit indpakning?

Min ven og jeg er meget interesseret i visuel præsentation. Vi går begge på designskolen og har de samme interesser inden for dette felt. Den anden dag kom vi til at tale om emballage og den indpakning, som de fleste produkter har, og som vi begge godt kunne tænke os …

emballage
Jeg er uduelig til at pakke ting ind i gavepapir

Julen er ved at stå for døren, og jeg går allerede og glæder mig til alle de rare gaver indpakket i gavepapir. I år håber jeg på, at jeg får en støvsuger, da jeg simpelthen hader at bruge penge på sådanne ting. Det er noget af det værste jeg kan …