Jeg syr gardiner

Kender du nogen, der skal have nye gardiner, og som gerne vil have dem special syet til lige netop deres vinduer? I sådan et tilfælde må du gerne henvise til mig, for jeg elsker at sy, og er faktisk ret god til det, og har syet for en del efterhånden.

Jeg har syet gardiner i nogle år efterhånden, og der er en hvis ære i at sy noget, der bliver folks hjemmelige visitkort uadtil, og jeg er meget taknemmelig for, at folk kan lide mit arbejde, og har lyst til at hænge det op i deres hjem.

Det er ikke svært at sy gardiner, men jeg går meget op i detaljen, og jeg tror det er det, som folk godt kan lide, og som de sætter pris på ved mit arbejde. Jeg har ihvertfald endnu ikke fået en eneste klage, og det i sig selv burde sige noget om mit arbejde.

Jeg elsker ihvertfald at sy gardiner, og jeg regner bestemt med, at det vil være noget, som jeg fortsætter med, så længe, at der er arbejde at få. Jeg håber også, at du som læser dette, vil fortælle folk du kender, om mig og mit arbejde.

Hej

Jeg har set din beskrivelse af din interesse for at sy gardiner, på chatnet.dk
Mit problem er at jeg får enorme vinduer i min nye lejlighed men som pensionist og efter flytning og indskud, så er det jo ikke pengene som rasler højst i pengepungen.

Hvis du har tid og lyst, vil du så ikke prøve at kontakte mig på mail med dit telefonnummer, så kan vi evt snakke videre om priser og alt det praktiske 🙂

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.