Jeg har lige købt fondant hjem – vil lære at pynte kager

Jeg har lige p.t. ferie, og jeg har gået og tænkt lidt over, hvad jeg dog skulle bruge den tid på. Nu er jeg så kommet frem til, at jeg gerne vil lære at pynte kager, så de bliver lige så flotte at se på som de kager, man kan købe til en formue hos bageren, så jeg har netop lige bestilt noget fontant hjem, som jeg skal prøve at lege lidt med.

Fondant er jo noget, man bruger som en slags “bund” i forhold til kagepyntningen. Det er lidt marcipan-agtigt, men smager meget sødt. Fordelen ved det er, at det er utroligt godt at bruge til kagepynt – både som underlag og til at lave dekorationer med, som eksempelvis blomster og hvad man ellers kan finde på.

Fondant findes i mange forskellige farver og varianter, men jeg har valgt at købe noget helt almindeligt fondant, som jeg blot skal bruge til at øve mig i at lægge det på en kage. Er der nogle af jer, der har erfaringer med kagepyntning, for i så fald kunne jeg helt sikkert godt bruge et par gode råd.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Frokost
Indisk restaurant i København? Prøv den her

Leder du efter en indisk restaurant i København? Er du træt af at spise det samme dag ud og dag ind. Der findes et lækkert indisk madsted gemt væk i Hovedstadens travle, nymoderne in-sted, der giver en indisk gourmetoplevelse ud over alle grænser – men bestil i god tid, hvis …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Madlavning
Overvejer du at købe kokkeudstyr, så lad dig inspirere af eksperter

Interessen for finere madlavning er steget de seneste par år, og det skyldes nok ikke mindst de mange programmer, der handler om madlavning. Mange af de tv-kokke, vi ser hver uge i vores fjernsyn, er ikke engang uddannet kokke, men har en naturlig interesse og talent inden for madlavning. Måske …