Jeg elsker skrabespil

Jeg elsker skrabespil, og har elsket dem siden jeg var lille. Når jeg var ude og handle med min mor, fik jeg altid et, når vi skulle ud af butikken, og hvis gevinsten var mere end 100 kr. fik jeg halvdelen, men hvis den var mindre, fik jeg det hele.

Skrabespil er en sjov ting, og jeg har også prøvet dem, som man kan spille online nu, de er faktisk også ret sjove. Det er bare den der følelse af spænding, man får i kroppen, når man ser tallene komme frem, lidt efter lidt, som man skraber.

Jeg tror aldrig, at jeg har vundet mere end 500 kr. på et skrabespil, men det er nu heller ikke så meget gevinsternes størrelse, men spændingen ved at se om man overhovedet har vundet, som jeg er vild med. Jeg kan i hvert fald anbefale skrabespil.

Jeg har da også fået et par af mine veninder med på at spille skrabespil, og det er jo heller ikke alle, der synes sådan noget er sjovt, så vil nu heller ikke presse folk til det, hvis de ikke har lyst. Det ville jeg jo heller ikke selv bryde mig om.

 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Underholdning
Skal du arrangere havefester her til sommer?

Skal du til at holde en masse sommerarrangementer, nu hvor vejret bliver godt? Vil du gerne give gæsterne en god aften? Så kan du få gode idéer her!

Underholdning
Min veninde tilbragte sin sommer i Disney Land som Mickey Mouse

For de fleste er sommerjobs en sur pligt, men for min veninde var det en leg uden lige og en af de største oplevelser, hun nogensinde har haft. Hendes job bestod nemlig i at spille Mickey Mouse i Disney Land i Paris.

Underholdning
Min IQ test var meget lav

Jeg har en tilståelse. Jeg tog en IQ test på test-iq.dk i sidste uge. Man kan ikke ligefrem sige at jeg fik topscore. Tværtimod! Jeg er bestemt ikke meget for at indrømme det, men min IQ er meget lav og ingen har vidst det indtil nu.