Min søster har bedt mig finde nogle gode japanske knive

Min søster og jeg bor en smule langt fra hinanden. Det er selvfølgelig lidt træls, men vi holder naturligvis kontaktet vedlige så godt, vi kan. Sidst min søster var på besøg, gik vi en tur rundt i byen, og vi var inde i en butik, der solgte en masse madlavningsudstyr. Da min søster er ved at uddanne sig til kok, var det selvfølgelig det rene paradis, at hun kunne gå rundt og se på japanske knive og meget andet.

Jeg har lige snakket med min søster i telefonen, og hun har bedt mig om at købe nogle bestemte japanske knive, som hun havde set i førnævnte forretning. Jeg har fået de knive, hun gerne vil have, beskrevet udførligt, så jeg burde ikke være i tvivl om, hvilke knive, det er, når jeg kommer ind i forretningen.

Min søster går selvfølgelig meget op i madlavning generelt, men det japanske køkken har altid haft hendes interesse, selv da vi var børn, var det det asiatiske køkken, der tiltrak hende, så jeg håber virkelig meget på, at jeg kan finde de japanske knive, hun snakkede om.

Jeg synes i øvrigt også, det er en virkelig spændende butik at komme ind i, og jeg ville da også ønske, at jeg delte min søsters talent for madlavning. Det kunne være, jeg skulle begynde at gå mere op i det og måske også købe nogle japanske knive til mig selv.

Når jeg har fundet de japanske knive, som min søster har bedt mig købe, sender jeg dem til hende, og jeg håber, hun bliver glad for dem. Det er, selv om vi bor et stykke væk fra hinanden, kun rart, at vi kan hjælpe hinanden, som nu, hvor jeg kan købe ting til hende, fordi jeg bor tæt på en butik, der ikke ligger i min søsters nærområde, for jeg ved, at hun ville gøre det samme for mig.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Frokost
Indisk restaurant i København? Prøv den her

Leder du efter en indisk restaurant i København? Er du træt af at spise det samme dag ud og dag ind. Der findes et lækkert indisk madsted gemt væk i Hovedstadens travle, nymoderne in-sted, der giver en indisk gourmetoplevelse ud over alle grænser – men bestil i god tid, hvis …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Madlavning
Jeg har lige købt fondant hjem – vil lære at pynte kager

Jeg har lige p.t. ferie, og jeg har gået og tænkt lidt over, hvad jeg dog skulle bruge den tid på. Nu er jeg så kommet frem til, at jeg gerne vil lære at pynte kager, så de bliver lige så flotte at se på som de kager, man kan …