Jakkesæt til direktøren

Jeg er ejeren af en butik, hvor vi sælger jakkesæt til direktører og andre højtrankede personer. Det er en god forretning med et godt, fast klientel, der ikke er bange for at bruge penge. Vi sælger selvfølgelig kun de bedste mærkevarer, der ellers ikke er til at få i Danmark, hvilket i sig selv gør det til en god forretning, uden for mange konkurrenter.

Forleden dag kom der en mand ind i butikken og bad os om et skræddersyet jakkesæt. Det er det eneste vi ikke kan hjælpe med, da alle vores jakkesæt er syet på forhånd og enten bliver lagt ud eller ind – de bliver aldrig syet fra begyndelsen til en enkelt person, da dette er for tidskrævende og kræver for meget bemanding i butikken.

Jeg endte også med at sælge ham et af vores jakkesæt, men det var nok mere held end forstand, da det hverken skulle ligges ud eller ind, hvilket han så som et tegn om, at jakkesættet var skabt til ham. Og som sælger kan man jo kun give ham ret.

Nu er der kun tilbage at håbe, at hans bekendte spørger til, hvor han har fået jakkesættet fra og han gør lidt reklame for min butik, så jeg kan få tilføjet lidt til mit i forvejen gode og faste klientel. En ting er sikkert, leder man efter et jakkesæt går man ikke forgæves hos os.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …

Mode
Kjoler og online mode er kommet for at blive

Et marked der bare vokser og vokser er helt klart muligheden for at købe modetøj online. Den online mode er helt sikkert kommet for at blive, og det giver dig som bruger af modetøj rigelige muligheder til at købe lækkert tøj via nettet.