Min IQ test var meget lav

Jeg har en tilståelse. Jeg tog en IQ test på test-iq.dk i sidste uge. Man kan ikke ligefrem sige at jeg fik topscore. Tværtimod! Jeg er bestemt ikke meget for at indrømme det, men min IQ er meget lav og ingen har vidst det indtil nu.

IQ test

Jeg har løjet om hvor høj min IQ er. Jeg sagde at den var meget højere end den egentlig er. Jeg er nemlig en ret klog pige som altid har fået høje karakterer. Hvis jeg fortalte sandheden om resultatet af min IQ test, så ville folk få et helt forkert billede af mig.

Nu har jeg læst lidt om hvad IQ egentlig måler og har fundet ud at bare fordi min IQ er meget lav, er det ikke ensbetydende med at jeg ikke er klog. IQ måler ens intelligens og der er stor forkel mellem denne og visdom.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Underholdning
Skal du arrangere havefester her til sommer?

Skal du til at holde en masse sommerarrangementer, nu hvor vejret bliver godt? Vil du gerne give gæsterne en god aften? Så kan du få gode idéer her!

Underholdning
Min veninde tilbragte sin sommer i Disney Land som Mickey Mouse

For de fleste er sommerjobs en sur pligt, men for min veninde var det en leg uden lige og en af de største oplevelser, hun nogensinde har haft. Hendes job bestod nemlig i at spille Mickey Mouse i Disney Land i Paris.

Underholdning
Jeg elsker skrabespil

Jeg elsker skrabespil, og har elsket dem siden jeg var lille. Når jeg var ude og handle med min mor, fik jeg altid et, når vi skulle ud af butikken, og hvis gevinsten var mere end 100 kr. fik jeg halvdelen, men hvis den var mindre, fik jeg det hele.