Får du den rette investeringsrådgivning?

En god og kompetent investeringsrådgivning er alfa og omega for din opsparing. Det modsatte kan få fatale følger for dig og din økonomi, hvis du eksempelvis er blevet anbefalet at investere i noget, der viser sig at være direkte spildte investeringer, og der er desværre ikke meget, du kan gøre ved det, når først dine penge er spildt.

Vælger du at få investeringsrådgivning, bliver du rådet til, hvilke værdipapirer, du bør sætte dine penge i. Der sættes fokus på at få dine penge til at vokse, selvfølgelig med udgangspunkt i den nuværende økonomiske situation, og ikke mindst, hvor stor en risikovillighed, du har.

Jo større risikovillighed, du har, desto større og vildere projekter kan du investere i. Det er dog en god idé, hvis det er første gang, man investerer i noget større, at man ikke har en så stor risikovillig. Det samme vil du blive rådet til i løbet af din investeringsrådgivning.

Du kan få investeringsrådgivning i alle banker eller pengeinstitutter, og det er en god idé, hvis du i forvejen har en mindre formue, som du gerne vil have til at vokse. De rette investeringer kan i sidste ende vise sig fordelagtige for både dig, som investor, for forretningslivet og for banken. Du skal nemlig altid have i baghovedet, at banken er mest interesseret i at du har en sund økonomi. Du er nemlig en del af banken, og dermed også dens økonomi.

For ikke ret lang tid siden hørte vi meget i medierne om små banker, der krakkede. Vi hørte samtidig om investorer, der havde mistet store beløb, fordi de netop havde valgt at investere i selve banken. Det er altså en god idé, at du er helt sikker på kvaliteten af den investeringsrådgivning, du bliver tilbudt, og eventuelt tjekke op på, hvilke firmaer, der er bag de værdipapirer, du bliver tilbudt.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opsparing
Jeg kunne få en bedre formuepleje ved at skifte bank

Jeg gik i rigtig lang tid og overvejede, om der ville være nogle fordele eller ulemper ved at skifte bank. Jeg havde gået og været utilfreds med den rådgivning, jeg fik i mit pengeinstitut, så jeg var derfor begyndt at se mig omkring efter et andet sted, jeg kunne få …

Opsparing
Skattereform har ændret billedet for opsparing

Pensionsopsparing har længe været den bedste måde at have en opsparing på. Det ændrede sig dog sidste år da en ny skattereform blev vedtaget. Den har gjort det hele langt mere uoverskueligt selvom meningen med den var det stik modsatte.