Støvsug altid en bil med våde bundmåtter med en industristøvsuger

Jeg besluttede for at droppe vask og støvsugning af min bil, på den lokal tankstation her for et par uger siden. Årsagen var den, at jeg synes det er blevet alt for dyrt, at vaske bilen dernede og efterfølgende benytte deres industristøvsuger anordning. Hvor for skal det være så vanvittig dyrt, ja jeg spørger bare.

Når men, jeg besluttede mig for at støvsuge bilen selv, med vores normale støvsuger og vaske den i hånden med en højtryksrenser, jeg har købt billigt online. Projektet med selve bilvasken er gået upåklageligt, det er en meget effektiv højtryksrenser jeg har fundet online, men jeg begik lidt en fejl ved ikke, at benytte en rigtig industristøvsuger.

Sagen er den, at jeg ikke lige havde taget højde for det faktum, at biler til tider har med at blive våde i bundmåtterne af naturlige årsager. Med en almindelig støvsuger, der ikke er konstrueret som en industristøvsuger, er man konstant i overlagt fare for, at få suger vand op i den normale støvsuger, da det ganske enkelt ødelægger motoren. Så jeg vil lige anbefale andre, at huske på dette, hvis de benytter sig af en normal støvsuger.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Industrimaskiner
1
Gid jeg vidste noget mere om CNC fræsning og pladebearbejdning

Min kæreste er lige nu ved at tage et længerevarende kursus i CNC fræsning, hvor han lærer om pladebearbejdning og mange andre ting inde for dette emne. Han har i lang tid gået arbejdsløs, så han er kun glad for, at han har noget at lave lige for tiden, og …

Industrimaskiner
Vores poolrum blev midlertidig redet af en fugtmåler og en affugter

Da vi her for et par måneder siden købte vores nye drømmehus, havde vi endelig fået det hus vi altid, havde drømt om og vi havde ikke forestillet os at en affugter, skulle blive aktuel. I forbindelse med huset, har vi en overdækket pool, hvilket jo er fantastisk, men selve …