Hvordan er dit immunforsvar? Har du ømme muskler og led?

Ifølge nye studier har det vist sig, at hvis du ofte lider af ømme muskler og led, kan det være tegn på at du ikke har et sundt immunforsvar. Det er helt nye fund fra Washington University i den amerikanske hovedstad, som er kommet frem, efter mange års research og tests ledt af professor James Wilkinson, leder af fakultetet for sundhed.

”Dette er banebrydende”, fortæller professor Wilkinson og fortsætter, ”vi har ikke før kunne vurdere en persons immunforsvar med præcision, men med denne metode er vi på vej mod nye tider hvor vi – vha. patientens ømme muskler og led – ikke blot kan fortælle dig om du er sund, men også give dig en specifik plan for, hvad du skal gøre for at i hvert fald få dit immunforsvar op i gear igen.”

De studerende, der har hjulpet professoren, har arbejdet mange timer i laboratoriet og kigget på rigtig mange data om ømme muskler og led og er derfor meget glade for at endelig at få succes med deres strabadser. Deres talsmand, Phillip Haussmann fortæller om de lange nætter på campus i et interview med Washington Post: ”Vi er alle glade for, at vores mange timer på dette projekt endelig har givet os mere info om immunforsvar. Vi gik alle ind i dette med optimisme, men at der nu findes positive resultater, som vi kan bruge til noget, og komme videre er simpelthen fantastisk.”

Eksperter indenfor feltet kalder også dette for et gennembrud, og flere taler ligefrem om, at dette er beviset for, at det er ved at være tid til at der skal flere penge til research i generel sundhed. Har du ømme muskler og led, var det måske en idé at prøve at styrke dit immunforsvar, og se om det kan give dig lindring.

Det lyder helt vildt, at man kan få ømme muskler og led, fordi man har dårligt immunforsvar. Jeg vil med det samme begynde at styrke mit immunforsvar, så jeg ikke kommer til at lide af ømme muskler og led. Hvor kan man finde undersøgelsen henne?

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …