Så er det blevet tid til hvide tænder og nye tænder

Jeg har endelig fundet plads i mit budget til at kunne få nye tænder – dejlige nye hvide tænder. Jeg glæder mig noget så meget, fordi jeg har nogle meget grimme tænder, hvilket betyder at jeg ikke har smilet meget i det sidste årti. Det er jo sørgeligt i sig selv.

Mine nye tænder skal luftes, så snart de er i min mund. Så skal jeg ud og vise verden mine flotte hvide tænder. Bare det at gå rundt i offentligheden med smil på uden at lade være med at tænke på hvad folk tænker om mine afskyelige tænder.

Nye tænder betyder også mere dating og langt større tilstedeværelse på caféer og pubs. Jeg kan ikke vente med at se, hvad hvide tænder vil gøre ved mit sociale liv. Jeg ved godt at det vil blive bedre, men jeg er mere interesseret i at vide hvor stor en effekt det vil have.

Hvide tænder er vel gået hen og blevet en eller anden ting, der automatisk giver dig en slags anerkendelse som menneske. Jeg har aldrig ville anerkende hvor meget udseende betyder for første indtryk, men med mine nye hvide tænder er der en chance for, at jeg forstår det og hvorfor det er på den måde.

Det er dejligt at se, at der andre end mig der bruger penge på dette. Jeg budgetterer det til at ske én gang hver halve år så jeg er sikker på at komme en tur til tandlæge og få hvide tænder.

Hvor ofte tager du af sted?

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …

Tandlæge
Hvis du oplever tandpine – så læs med her

Selvom man i Danmark er blevet meget bedre til at passe på sine tænder, så er der stadig mange personer, som oplever tandpine. Man lever generelt sundere, og tandlægerne er meget opmærksomme på, at man skal passe på sine tænder fra barnsben af og op igennem ens ungdomsår. Det er …

Tandlæge
Dygtig tandlæge med tandklinik i Hellerup

Har man problemer med tænderne, er det en god ide at se sig om efter en tandlæge. Bor man i Storkøbenhavn, kan det være, at man skal se sig om efter en tandklinik i Hellerup. En tandklinik i Hellerup som eksempelvis Tandklinikken.biz På denne tandklinik i Hellerup er personalet eksperter …