Hvad gør man, når man har mistet sin arbejdsglæde?

Hvad gør man, når man har mistet sin arbejdsglæde? Der kan være mange forskellige grunde til, at man har mistet sin arbejdsglæde, og skal problemet løses, så man kan få sin arbejdsglæde tilbage, så er det vigtigt at finde ud af, hvad årsagen til problemet er og konfrontere den ansvarlige for dette.

Den langt største grund til at medarbejdere mister deres arbejdsglæde skyldes lederen og dennes manglende synlighed. Mange oplever eksempelvis, at lederen ikke er nærværende og ikke sætter pris på sit personale. Føler man sig som medarbejder ikke værdsat af sin leder, så er det nærliggende for de fleste af begynde at lede efter et nyt arbejde i stedet for at gøre lederen opmærksom på problemet.

De fleste ledere ønsker naturligvis ikke, at deres medarbejdere skal miste arbejdsglæden, og mange er slet ikke opmærksomme på, hvordan tingene forholder sig fra medarbejderens synspunkt, før de bliver gjort opmærksom på det.

Derfor bør man altid snakke med sin leder, når man kan mærke, at arbejdsglæden er forsvundet, og så er det op til lederen at komme med en løsning på problemet. Vil den pågældende leder ikke det, kan det være nødvendigt at lede efter et nyt job, men mon ikke lederen tager det til sig og forsøger at ændre vaner?

 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejde
Emil Raun fra Varda

Emil Raun fra Varda ApS har gennem sin karriere opnået et imponerende CV. Startende med en titel som Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitetscenter i 1993 varetog Emil Raun fra Varda jobbet som Souschef for Skole- og Kulturforvaltningen i Nibe Kommune.

Arbejde
Varda Jobservice: Både jobcenter og opholdssted

Lige i midten af Danmark nærmere betegnet Tommerup på Fyn ligger Varda Jobservice. Varda Jobservice er et jobcenter, som er etableret tilbage i januar 2010 af Emil Raun og Jens Bertelsen. Varda Jobservice er et sted, hvor private virksomheder, kommuner og forsikringsselskaber kan modtage socialfagligt bistand og rådgivning. Varda Jobservice …