Hundemad i store mængder til de to herreløse hunde

I går aftes da min kæreste og jeg var ude og gå tur med vores hund, fandt vi to rigtig søde herreløse hunde, som så meget sultne ud, og vi tog dem selvfølgelig med hjem og gav dem noget vel undt hundemad.

De to herreløse hunde kommer rigtigt godt ud af det med vores hund. Normalt er vores hund ikke meget for at dele ud af sin hundemad, men i går var det intet problem. Jeg er sikker på, at de allerede er blevet rigtigt gode venner, og min kæreste og jeg overvejer derfor at beholde de to herreløse hunde.

Jeg elsker hunde, men jeg ved ikke, om det bliver for meget at have tre hunde at holde styr på, og så går der jo også en hel del hundemad til, hvilket måske godt kan blive lidt dyrt i længden. Bliver hundene syge og skal til dyrlægen kan det hurtigt blive meget dyrt, og jeg ved derfor ikke helt, hvad jeg skal stille op.

Synes du, at min kæreste og jeg skal beholde de to herreløse hunde, og ved du, hvor meget hundemad tre hunde ca. spiser om måneden? Du er meget velkommen til at give din mening til kende her på bloggen.

Hvor var det godt, at du og din kæreste fandt de to hunde! Jeg synes helt bestemt, at I skal beholde dem, og så meget koster hundemad altså heller ikke. Hvor store er hundene?

Jeg synes altså heller ikke, at hundemad er særlig dyrt, men det kommer rigtigt nok an på, hvor store hundene er, men I behøver måske ikke at købe det dyreste af det dyreste.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dyr
Jeg har købt en skøn hittehund fra Thailand, som jeg elsker

Jeg har netop taget imod den skønneste hittehund i verden, nemlig Buster. Buster er fra Thailand, hvor han blev fundet som hittehund på gaden. Derefter blev han sendt til en organisation, der hjælper hittehunde med at finde et nyt hjem. Det blev altså mit hjem.

Dyrefoder
Foder til hunde og kattefoder bør altid købes online

Jeg plejede at købe kattefoder og foder til hunde i tide og utide. Jeg har nemlig ikke bil og mine kæledyr har nu en gang en stor appetit. Jeg kan simpelthen ikke bære mere.

Dyrefoder
Min mor skal til at købe hønsefoder for første gang

Min mor har tit og ofte snakket om, at hun godt kunne tænke sig høns, og da hun lige er blevet pensionist, er det jo et perfekt tidspunkt. Hun har i hvert fald godt med tid til at pudsle om dem. Hun ved dog ikke så meget, og bare det …