Hudpleje – Hvilke produkter er bedst til din hudtype?

Jeg elsker, når jeg har købt nye cremer og sådan noget til min hudpleje. Jeg går nemlig meget op i at holde min hud sund og ren, og jeg elsker at prøve nye produkter for at se, hvordan de virker. Jeg har desværre tendens til at få meget uren hud, men det kan jeg heldigvis holde nede ved at spise sundt og ved at bruge nogle gode hudplejeprodukter.

Efterhånden har jeg prøvet en del forskellige produkter inden for hudpleje, og jeg er kommet frem til, at jo mere naturlige de produkter, jeg bruger, er, desto bedre virker det. Jeg tror, min hud efterhånden nærmest er blevet immun over for de kemiske ingredienser, der kan findes i visse produkter til huden.

Heldigvis har jeg fundet de produkter, der virker bedst for min hud. Jeg går altid efter, eller så vidt, det er muligt, i hvert fald, økologiske cremer. Så ved jeg nemlig, det er sundt for huden, og så er det økologiske også tit langt sundere for vores miljø, hvilket jeg også går meget op i.

Døjer man med uren hud, er det en rigtig god idé at undersøge markedet for produkter inden for hudpleje. Det er nemlig, desværre, ikke altid nok blot at spise sundt. God pleje til huden er med til at sikre rigeligt med fugt og kan opretholde huden naturlige balance. Som sagt findes der et væld af produkter, nogle mere naturlige end andre, så man skal se sig godt for.

Som jeg skrev længere oppe, har jeg bedst erfaring med det hudpleje, der er mest naturligt fremstillet. Ganske vist, så virker de lidt mere kemiske produkter rigtig hurtigt, men jeg har dog oplevet rigtig mange gange, at urenhederne hurtigt kommer igen, og det er trods alt ikke sket endnu med de økologiske produkter, jeg endnu har prøvet.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Hudpleje
Gavekort – botox, penisforstørrelse eller hageforstørrelse?

Jeg har fået et gavekort af en lidt speciel størrelse, nemlig et gavekort til en plastikkirurg, men jeg har dog svært ved at vælge, om jeg skal have botox for pengene, eller om jeg skal lægge lidt til og få en hageforstørrelse. Jeg har længe gået og tænkte på, at …

Hudpleje
1
Jeg føler mig friskere i ansigtet, når jeg har brugt øjencreme

Jeg døjer med meget tør hud, og det gør, at jeg nogle gange bliver helt hvid, fordi min hud simpelthen ikke har fået fugt nok. Det er selvfølgelig ikke noget sjovt problem, så jeg går meget op i at bruge den helt rette creme, især til hænder og til ansigt. …