Invester i en hosted pbx løsning og spare på en masse udgifter

Optimer telefonsystemet og spare på omkostningerne ved at bruge hosted PBX løsning frem for det traditionelle telefonanlæg, som normalt er placeret hos virksomheden selv. Der er mange fordele ved ikke selv at have telefonanlægget i virksomheden, og det er bestemt værd at se nærmere på.

En hosted BPX løsning er den amerikanske betegnelse for et telefonanlæg, og i dag findes der systemer, der giver mulighed for at udlicitere selve løsningen til en kompetent virksomhed, hvor telefonanlægget i stedet placeres i et af deres datacentre. Dette betyder, at man som virksomhed ikke længere selv skal investere i et stort telefonanlæg, men kan ”nøjes” med at betale for at leje sig ind. Samtidig betyder det også, at man spare på en masse vedligeholdelse, som man normalt selv ville stå for. Virksomheden med hosted PBX løsninger står desuden også for alt drift og tilretning, hvilket gør, at man få det bedst mulige system til ens virksomhed.

Selvom en hosted PBX løsning er placeret et andet sted end hos virksomheden, der anvender systemet, så er det stadig muligt at foretage små ændringer i dagligdagen. Det kan f.eks. være indtaling af beskeder, ændring af menuer på telefonerne og lignende. På denne måde kan man optimere anlægget, så det passer bedst mulig til virksomheden daglige behov. Endvidere giver hosted PBX løsninger mulighed for at tale gratis mellem afdelinger og medarbejdere, også selvom de ikke sidder på kontoret men f.eks. er i udlandet. Det kan spare virksomheden for en masse omkostninger på telefonregninger og giver større fleksibilitet.

Det eneste, en hosted PBX løsninger kræver, er, at virksomheden investerer i en telefon til hver bruger, så det hele passer sammen. Dernæst bliver alle telefonerne koblet op til samme omstillingsanlæg hos et datacenter, og så kan virksomheden ellers taget det hele i brug.

Jeg var slet ikke klar over, at man kunne få så mange fordele ud af en hosted PBX løsning. Det er da en klar fordel, hvis man gerne vil spare penge på interne opringninger og samtidig gerne vil slippe for alt vedligeholdelse!!

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejde
Emil Raun fra Varda

Emil Raun fra Varda ApS har gennem sin karriere opnået et imponerende CV. Startende med en titel som Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitetscenter i 1993 varetog Emil Raun fra Varda jobbet som Souschef for Skole- og Kulturforvaltningen i Nibe Kommune.

Mobiltelefoner
2
Mobiltelefoner skal give mig den succes, jeg altid har drømt om

Jeg elsker mobiltelefoner, og jeg har derfor altid de nyeste af de nyeste. I eftermiddag skal jeg ud og se, hvad der sker på markedet og måske købe en ny telefon eller to.

Business og ledelse
Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe …