Kulden er ankommet sammen med forkølelse og hoste med slim

Vinteren er rigtig over os, og selvom frosten og kulden kun lige er indtruffet, så har jeg allerede fået mig en slem forkølelse. Dette har desværre resulteret i en weekend i sengen, hvor jeg har plejet forkølelsen og min hoste med slim. Desværre er det ikke blevet meget bedre i løbet af weekenden, så nu må jeg blive hjemme fra arbejde.

Lægen siger, at der ikke at er noget at se, så jeg må bare vente til forkølelsen og hosten har lagt sig, og forhåbentlig vil slimen således også aftage. Dette kan dog godt tage sin tid, hvorfor jeg har taget alle de gamle husråd i brug for at mindske min hoste med slim. Desuden har jeg denne gang besluttet, at jeg vil prøve nogle af de mange natur- og helseprodukter, der findes på markedet, i håbet om at det kan mindske forkølelsessymptomerne.

Forhåbentlig er denne omgang af forkølelse snart overstået, så jeg igen kan komme på arbejde. Flere af mine veninder har haft gode erfaringer med helseprodukter, så jeg håber på, at jeg også vil kunne lindre min hoste med slim og mindske de slemme hosteanfald, så jeg kan få lidt mere søvn.

Det er rigtig irriterende, når man har fået en slem forkølelse og hoste med slim, og lægen så ikke kan gøre noget.
Jeg har selv haft gode erfaringer med Bronchosan, som er et helseprodukt. Det indeholder forskellige friske urter og planter, som virker slimløsende. Samtidig giver det lidt lindring.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …