Højtryksrenser i garagen endte med det helt store fugtmåler show

Jeg investerede her for et par år siden, i en af de her nymoderne højtryksrensere, primært med henblik på brug i min garage, nærmere betegnet primært til vaks af bilen. En højtryksrenser havde i mange år været et stort ønske, men de var dyre at købe for nogle år siden, så da jeg endelig fik råd, så skulle den have en på hatten. Jeg havde dog ikke regnet med at måtte supplere med en fugtmåler efter kort tid.

Sagen er den, at jeg har den her fantastiske garage, i forbindelse med min lejlighed og det er det eneste sted at jeg kan håndvaske bilen og i det hele taget få klaret alle de ting, der følge med det at eje en bil. Min nyerhvervede højtryksrenser har altid været fantastisk effektiv til brug på bilen, men hvad jeg ikke havde set komme, var den efterfølgende fugt i garage rummet, en fugtmåler bekræftede problemet.

Der var begyndt at danne sig skjolder fra fugt, langs garage muren ned ved gulvet og det var ikke noget jeg havde set før, at den her højtryksrenser kom på banen. Nu kan de jo hurtigt blive en dyr omgang med selvskabte fugtskader, så jeg købte en fugtmåler for at bekræfte problemets omfang, hvilket viste, at brugen af højtryksrenseren, efterløbende skabte store mængder af fugt i rummet. Nu overvejer jeg så en affugter, til at køre fast i rummet når jeg vasker bilen, men er det nok?

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rengøring
God kontorrengøring i København giver et bedre arbejdsmiljø

Som virksomhed vil man gerne maksimere sin produktion, så man tjener så mange penge som muligt. Det kan man blandt andet gøre ved at sikre de bedst mulige arbejdsforhold for de ansatte. Det kan eksempelvis være ved at tilbyde en frokostordning, fitnessmedlemskab og lignende.

Rengøring
Man kan spare mange penge ved at købe toiletpapir engros

Der er nogen ting ved mennesket, som man ikke kan ændre. Uanset hvor teknologiske, kloge og dygtige vi bliver, vil vi mennesker altid være afhængige af at skulle på toilettet en gang i mellem. Derfor er det sikkert at sige, at vi altid vil have behov for et eller andet …

Rengøring
Nogen der kender et rengøringsfirma i København?

Jeg står og mangler et godt Rengøringsfirma fra København, og derfor vil jeg høre, om der er én derude, der kan anbefale et godt firma? Det skal være et rengøringsfirma, der både kan levere privat- og erhvervsrengøring, da jeg søger for mig selv og min virksomhed. Jeg har hørt at …