Nu får jeg højere internet hastighed, som er billigere end før !?

Det er simpelthen så dumt, jeg ved ikke hvorfor jeg overhovedet fortæller det til nogen, for det er ret pinligt for mig. Men måske kan andre blive mere opmærksomme på deres internet hastighed, det var jeg nemlig ikke.

Jeg havde et internet firma, der åbenbart steg i pris hele tiden. Og i stedet for at bede mig om at betale mere, hvilket jeg da sikkert bare havde gjort, satte de i stedet min internet hastighed ned, så det jeg betalte passede til prisen på hastigheden.

Det resulterede så i, at jeg fik helt vildt langsomt internet, og jeg kunne ikke få det sat op igen, uden at betale gebyr! Så nu har jeg fundet en ny udbyder af internet, og deres hurtige internet hastighed er billigere end de andres langsomste.

Det kan altså virkelig betale sig at undersøge sin internet hastighed i forhold til det, man betaler for det. Jeg havde bare ladet det køre, og havde ikke opdaget at det faktisk gik langsommere og langsommere. Jeg synes også det var tarveligt de ikke informerede mig, de nye firma jeg bruger nu, sender rare beskeder til mig hver gang de gør noget, så man rigtig kan følge med i hvad der sker, og sikre sig at man har den hastighed man vil have – og har betalt for.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Internet
Hvor finder jeg mobil bredbånd til mine togture?

Da jeg rejser meget med tog i løbet af en måned, og jeg ikke altid er helt tilfreds med det trådløse net, der er i toget på rejsen, har jeg i et stykke tid gået og overvejet, om jeg skulle investere i mobil bredbånd i stedet for. Jeg ved godt, …

Brændsel
Biobrændsel – Jeg køber altid mine træpiller online og det er altså et hit

Jeg bekymrer mig meget om vores miljø, og køber derfor altid biobrændsel som træpiller online. Det helt skøre er, at det rent faktisk er billigere end normalt brændsel – især i det lange løb, så hvorfor det ikke på det nærmeste er lovpligtigt går over min forstand.

Business og ledelse
Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe …