Jeg har købt en skøn hittehund fra Thailand, som jeg elsker

Jeg har netop taget imod den skønneste hittehund i verden, nemlig Buster.
Buster er fra Thailand, hvor han blev fundet som hittehund på gaden. Derefter blev han sendt til en organisation, der hjælper hittehunde med at finde et nyt hjem. Det blev altså mit hjem.

Det har været en længere proces. Jeg har haft lyst til at få en hund i lang tid, men hvorfor købe en sund og rask hund, når man kan hjælpe hittehunde, der måske har haft en barsk fortid, til at få et nyt hjem?

Jeg fandt organisationen på nettet og blev straks rørt over de forfærdelige historier om mishandlede hunde, og hittehunde som folk ikke gad at passe mere. Da jeg opdagede muligheden for at købe sådan en hund, kontaktede jeg dem straks og måtte planlægge en tur til Thailand.

Turen til Thailand var fantastisk. Jeg tog min søster med, da vi i lang tid har ventet på en grund til at tage ud at rejse. Buster virkede som den rette grund. Min søsters hund er årsagen til, at jeg gerne vil have en hund, men det er først blev muligt nu, hvor jeg er flyttet ind i en lejlighed, der gør det muligt for lejeren at holde husdyr.

Da min søster og jeg ankom til organisationen i Thailand blev vi mødt af de sødeste mennesker. De viste os rundt, og vi fik lov til at hilse på alle hundene og fik deres historier fortalt. De fleste hunde havde grumme historier bag sig, og mange af dem var syge.

Da jeg mødte Buster var der en kemi mellem os med det samme. De sagde, at han ellers aldrig reagerede særlig godt på fremmede og jeg tog det som et tegn. Buster er et gadekryds uden lige og er rigtig flot. Jeg kunne slet ikke vente, til at hans skulle ankomme til Danmark, men nu har jeg endelig fået min hittehund.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dyr
2
Hundemad i store mængder til de to herreløse hunde

I går aftes da min kæreste og jeg var ude og gå tur med vores hund, fandt vi to rigtig søde herreløse hunde, som så meget sultne ud, og vi tog dem selvfølgelig med hjem og gav dem noget vel undt hundemad.

Dyr
Hundeudstyr og hundelegetøj der er robust og kan holde til mosten

Vi har en schæferhund i min familien, han hedder Buster og han har en fantastisk evne til destruktion af sit hundelegetøj, på imponerende kort tid. Vi har igennem de sidste par år købt en masse forskelligt hundeudstyr og hundelegetøj til ham, men det virker ikke som om legetøjet er robust …

Dyr
Kaninformidling er med til at rede rigtig mange af vores dyrevenner

På praktisk talt alle landet dyreinternater, er der kaninformidling med henblik på nye ejere, der vil kaste deres kærlighed en herreløs kanin. I nogle tilfælde er disse kaniner blevet efterladt, vandrøgtet eller generelt bare behandlet alt for dårligt. Men der er også kaniner der blot har brug for en ejer, …