Gider ikke bakse med halstørklædet, halsrør er jo meget nemmere

Nu er min kæreste for anden gang siden nytår allerede blevet syg igen igen. Jeg er overbevist om, at det er fordi han ikke bruger halstørklæde, når han går ud, jeg har sagt til ham, at det bliver han jo nødt til, mens det stadig er vinter. Men han hader halstørklæde, han gider ikke vikle dem rundt, han synes, de er irriterende og flagrer for meget. Så nu har jeg købt et halsrør til ham, nu må vi se, hvordan det går.

Først fik han influenza oven på nytårsaften, han stod også ude hele natten og fyrede krudt af og røg cigarer, det er nok der, han er blevet kold på halsen. Jeg havde faktisk selv  et halsrør på, jeg næsten lige havde købt, for jeg er egentlig heller ikke så meget til halstørklæder.

Så jeg forstår godt, han ikke gider dem, halsrør er jo også meget nemmere. De er bare lige til at tage på, og man skal ikke tænke på, om de sidder for løst eller stramt, eller om knuden er gået op, for de sidder bare, som de skal!

For at lokke ham til at gå med halsrør, køber jeg et fedt army et, han er nemlig glad for hele militær looket, så hvis nu han får et mørkegrønt halsrør, kan han måske overtales…

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …