Må jeg på det kraftigste anbefale el eller håndværker døgnvagt

Så var den gal igen, strømmen var gået, det var sent på aftenen og jeg kunne slet ikke få liv i HFI relæet igen. Når man står i sådan en lidt uheldig situation, vel og mærket uden mulighed for at slå noget alternativ strøm til boligen, så går det stærkt med køle og fryse tingende. Derfor har jeg aldrig nogensinde før været så glad for en el døgnvagt, der under en hel håndværker døgnvagt service, fik løst mine kvaler.

Det havde været en lang dag på jobbet, jeg var kommet hjem der ved en 16.00 tiden og umiddelbart havde jeg ikke bemærket noget usædvanligt. Lidt senere, sådan omkring en time senere, bemærker jeg så ved et tilfælde at køleskabet er dødt. Se det var mere skidt end først antaget, for jeg havde på dette tidspunkt ikke nogen håndværker døgnvagt eller mere præcist en el døgnvagt ved hånden.

Efter at havde forsøgt mig med nye sikringer i HFI relæet, været på jagt efter mistænksomme elektroniske apparater og en del andre eksperimenter for at lokalisere synderen, var der gået en del timer. Jeg måtte konstatere at der ikke umiddelbart var nogle fejl at finde, men i guder hvor havde man dog brug for en fagmand lige i den situation, en el døgnvagt eller en generel håndværker døgnservice, for jeg måtte vente til dagen efter, med at få det lavet.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Håndværk
Giv Compara lov til at give dig en pris på nyt tag

Compara er et rådgivningsfirma med speciale i tag og facaderenovering, der varetager kundernes interesse. De kan give dig den bedste pris på et nyt tag til dig og din bolig, men derudover kan de også give dig rådgivning. Det er ikke alle, som er ekspert i tage og tag lægning, …

Håndværk
VVS døgnvagt forhindrede den totale vandskade under skiferie

Her i sidste måned var jeg på skiferie med et par rigtig gode venner, vi havde lejet alt hjemmefra og havde afsat en hel uge til at boltre os i sneen og komme lidt væk fra de faste rutiner. Vi arbejder alle sammen i vores fælles IT firma, og havde …

Bolig
Alle husejere får brug for brug for et nyt tag en dag

Jeg tror, at alle husejere på et tidspunkt vil komme ud for et eller flere problemer med deres tag, hvis det er et af de ældre slags, men det er jo heldigvis begyndt ikke at være så omfattende, som det har været før i tiden.