Det er blevet tid til gulvlægning

Jeg har længe været træt af min nuværende gulv i min stue og tit siddet og leget med tanken om at få foretaget lægning af parketgulv. Det synes jeg nemlig ville passe helt vildt godt og så behøver jeg heller ikke blive trist af mit nuværende.

Det er selvfølgelig lidt dyrt med gulvlægning, men hvis mit nuværende gulv bare bliver lidt grimmere at se på, så er jeg bange for at jeg begynder at skrige hver gang jeg så meget som tænker på at bevæge mig ind i stuen.

Lægning af parketgulv har den fordel at det er af massivt træ, og derfor vil det holde i lange tider. Jeg blev lovet at det kunne holde helt op til 100 år hvis jeg vedligeholdt det optimalt, og ellers ikke var så uheldig at det blev ramt af skimmelsvamp og lignede.

Hvis jeg vælger af få foretaget en gulvlægning i min stue så vil jeg få en professionel til at gøre det, da jeg vil være sikker på at når jeg får det lagt så skal jeg ikke lige pludselig ud og have det repareret i tide og utide.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.