Jeg glemte næsten gryder og pander, da jeg så et mandolinjern

Nu har jeg de sidste tre år, til min fødselsdag, ønsket mig et mandolinjern, men jeg har desværre aldrig været så heldig, at nogle af mine gæster, har foræret mig et, så da jeg i fredags var ude for at købe mig nogle nye gryder og pander, og jeg så en mandolin, der var sat markant ned i pris, kunne jeg altså ikke lade være med at købe.

Dette gode tilbud var det første, jeg så, da jeg trådte ind i forretningen, og jeg blev så glad for, jeg havde fundet et billigt mandolinjern, at jeg helt glemte, det faktisk var fordi jeg i høj grad trængte til nye gryder og pander, at jeg i første omgang var gået ind i butikken.

Så jeg gik op til kassen og betalte for mit nye mandolinjern, og var faktisk nået helt ud på vejen og ned til bilen, da jeg kom i tanker om, at jeg ikke have fået købt gryder og pander endnu.

Ekspedienten, der havde betjent mig, sagde, at hun et kort sekund var bange for, jeg havde fortrudt mit køb, eller at jeg havde fundet en fejl på varen, og at det var derfor, jeg kom tilbage. Jeg kunne dog berolige hende med, at jeg var glad for mit mandolinjern, men at det dog ikke kan gøre det ud for gryder og pander i mit køkken.

 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Frokost
Indisk restaurant i København? Prøv den her

Leder du efter en indisk restaurant i København? Er du træt af at spise det samme dag ud og dag ind. Der findes et lækkert indisk madsted gemt væk i Hovedstadens travle, nymoderne in-sted, der giver en indisk gourmetoplevelse ud over alle grænser – men bestil i god tid, hvis …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Madlavning
Jeg har lige købt fondant hjem – vil lære at pynte kager

Jeg har lige p.t. ferie, og jeg har gået og tænkt lidt over, hvad jeg dog skulle bruge den tid på. Nu er jeg så kommet frem til, at jeg gerne vil lære at pynte kager, så de bliver lige så flotte at se på som de kager, man kan …