Gratis Danmark internet i s-toget stinker!

Så skulle man en tur ind til byen, og regner med man lige kan have pc’en med, og udnytte transport tiden til noget fornuftigt med næ nej, der skal man have mobilt bredbånd. Ville ønske jeg havde et abonnement på mobilt bredbånd lige nu, da det ville være meget nemmere. Man stikker bare usb’en ind, og trykker connect og så er man online!

Nu har tre gange prøvet at slå internetforbindelse fra og til, men gratis Danmark internettet bliver ved med, at sige der ingen internetforbindelse er! Hvorfor tog jeg ikke bare mit mobilt bredbånd med i toget, som jeg købte for to måneder siden.

Jeg fandt et abonnement på mobilt bredbånd med høj hastighed og en rigtig billig pris. Ved at lave en simpel søgning af billigt mobilt bredbånd på google.dk, kom der hurtigt en masse resultater frem, og i blandt dem fandt jeg en god prissammenligning af mobilt internet.

I prissammenligningen kunne man sammenligne hastigheder, priser, bindinger, oprettelsesgebyrer og meget mere, der gjorde det meget nemmere at finde frem til den bedste udbyder af mobilt bredbånd, der havde det bedste tilbud til den bedste pris! Jeg fandt frem til mit abonnement, som jeg bestilte og få dage efter dumpede det ind af døren.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bredbånd
Billig bredbånd til min datter!

På udkig efter billig bredbånd? Det var jeg også forleden dag, da mit datter skulle flytte hjemmefra. For billigt skulle det være, da hun var på SU. Jeg gjorde sådan her for at finde hendes nye billige bredbånd. Gik ind på google.dk, og søgte billig bredbånd. Jeg fandt der en …