Jeg er blevet virkelig begejstret for silikone bageforme

Her kommer lige et godt råd fra mig til alle de med-husmødre, der befinder sig derude: brug silikone bageforme når du skal bage kager eller brød! Det er meget nemmere at arbejde med, og rengøringen er særdeles nem. Jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke er verdens nyeste opfindelse, men jeg er simpelthen blevet så begejstret for dem. Faktisk var jeg lidt skeptisk, og ville hellere bruge almindelige forme, indtil min søster, der i lang tid har svoret til dem gav mig en af sine, så jeg kunne prøve det. Og man kan jo ikke kritisere noget, før man har prøvet det selv.

Jeg var faktisk overrasket over, hvor nemt, det var at arbejde med. Jeg troede jo, det ville være sådan, at man slet ikke kunne styre sine silikone bageforme fordi det er sådan noget blødt stads. Og det er det jo også, men det var slet ikke som jeg havde forestillet mig. Det var faktisk rigtig dejligt at arbejde med, og som jeg skrev øverst oppe, så er det rigtig nemt at rengøre sine silikone bageforme. Jeg er i hvert fald helt sikker på, at jeg skal ud og købe mig nogle flere selv.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Frokost
Indisk restaurant i København? Prøv den her

Leder du efter en indisk restaurant i København? Er du træt af at spise det samme dag ud og dag ind. Der findes et lækkert indisk madsted gemt væk i Hovedstadens travle, nymoderne in-sted, der giver en indisk gourmetoplevelse ud over alle grænser – men bestil i god tid, hvis …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Madlavning
Jeg har lige købt fondant hjem – vil lære at pynte kager

Jeg har lige p.t. ferie, og jeg har gået og tænkt lidt over, hvad jeg dog skulle bruge den tid på. Nu er jeg så kommet frem til, at jeg gerne vil lære at pynte kager, så de bliver lige så flotte at se på som de kager, man kan …