Giv mig så min rodbehandling, tænk jeg er så ivrig…

Til alle, der ikke kan tåle sure opstød så tidligt på dagen, pas på med at læse videre. Jeg har haft problemer med en rodbehandlingeller nærmere, problemer uden en rodbehandling.

Og det er ikke den slags problemer, man normalt har med en rodbehandling, for normalt vil man jo helst ikke have en. Men jeg var ved min tandlæge, som jeg har haft i mange år her for en uge siden, og hun opdagede et hul i min venstre side af undermunden. Hun sagde, hun kunne se, at det havde siddet der længe, og at jeg skulle have en rodbehandling, fordi hullet var nået ind til nerven.

Det er jo, hvad det er, men sagen var den, at jeg var ved tandlægen to måneder forinden det, hvor der ingen problemer var! Hun sagde, at hullet måtte have siddet der i flere måneder, og at rodbehandlingen kunne være undgået. Men nu skal jeg have en rodbehandling alligevel 🙁 Min tandlæge sagde så, at det var vigtigt, at jeg fik lavet den rodbehandling, så hurtigt som muligt, ellers ville jeg få slem tandpine. Da jeg så vil booke en tid, kan jeg først få tid i februar! Det er der jo længe til, og jeg synes allerede, min tan der begyndt at gøre ondt. Så nu vil jeg finde mig en ny tandlæge, der kan hjælpe mig lidt før, det er selvfølgelig ikke min tandlæges skyld, at der var hul, men hun kunne have set det noget før eller i det mindste kunne give mig en tid snart. Så nu må jeg google lidt, og se, om der er plads til mig nogen steder.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tandlæge
Hvis du oplever tandpine – så læs med her

Selvom man i Danmark er blevet meget bedre til at passe på sine tænder, så er der stadig mange personer, som oplever tandpine. Man lever generelt sundere, og tandlægerne er meget opmærksomme på, at man skal passe på sine tænder fra barnsben af og op igennem ens ungdomsår. Det er …

Tandlæge
Dygtig tandlæge med tandklinik i Hellerup

Har man problemer med tænderne, er det en god ide at se sig om efter en tandlæge. Bor man i Storkøbenhavn, kan det være, at man skal se sig om efter en tandklinik i Hellerup. En tandklinik i Hellerup som eksempelvis Tandklinikken.biz På denne tandklinik i Hellerup er personalet eksperter …

Tandlæge
2
En kronebehandling og nye implantater er hvad morgendagen byder på

Her i weekenden knækkede jeg desværre en krone, så her i morgen skal jeg til tandlægen og have lavet en kronebehandling, og samtidig skal jeg også have nogle nye implantater.