Jeg er uduelig til at pakke ting ind i gavepapir

Julen er ved at stå for døren, og jeg går allerede og glæder mig til alle de rare gaver indpakket i gavepapir. I år håber jeg på, at jeg får en støvsuger, da jeg simpelthen hader at bruge penge på sådanne ting. Det er noget af det værste jeg kan spare op til.

Desværre er jeg selv rigtig dårlig til at pakke ting ind i gavepapir, og hvis jeg ikke kan bruge adskillige meter tape, så falder papiret af gaven bare man kigger på den. Forhåbentlig får jeg lært at blive bedre til det snarligst muligt.

Min familie har nærmest efter tur prøvet at lære mig at pakke gaver ind på den korrekte måde, men det er som om at det går ind af det ene øre og ligeså hurtigt ud igennem det andet, til stor frustration for især min mor.

Jeg prøver næsten hvert år at få min mor til at pakke mine gaver ind i gavepapir men hun nægter hver eneste gang selvom at jeg laver mine hundeøjne som hun normalt ikke kan stå for. Måske jeg skulle finde en guide til at pakke gaver ind på nettet. Det må der næsten være et sted.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

emballage
1
Samtaler om emballage: Hvad er din favorit indpakning?

Min ven og jeg er meget interesseret i visuel præsentation. Vi går begge på designskolen og har de samme interesser inden for dette felt. Den anden dag kom vi til at tale om emballage og den indpakning, som de fleste produkter har, og som vi begge godt kunne tænke os …

emballage
Jeg pakker gaver ind i julepapir sammen med min storebror

Jeg plejer altid at pakke min julegave ind i julepapir sammen med min storebror. Undtagen selvfølgelig den til min bror. Det har vi gjort lige siden, at vi begge to var flyttet hjemmefra.