Gavekort – botox, penisforstørrelse eller hageforstørrelse?

Jeg har fået et gavekort af en lidt speciel størrelse, nemlig et gavekort til en plastikkirurg, men jeg har dog svært ved at vælge, om jeg skal have botox for pengene, eller om jeg skal lægge lidt til og få en hageforstørrelse. Jeg har længe gået og tænkte på, at der var nogle ting, jeg gerne ville have ændret en del ved mit udseende. Jeg tror nemlig, det kan give mig væsentlig mere selvtillid, og jeg har jo set, hvordan folk bliver smukke og ser unge ud efter en sådan tur. Noget helt tredje, jeg har overvejet, som måske er lidt mere privat, er en penisforstørrelse.

Hvem får lavet en penisforstørrelse?

Måske er der flere, end vi tror, der vælger at få en penisforstørrelse. En penisforstørrelse er nok lidt et tabu, men det er, så vidt jeg ved, de færreste mænd, der er helt tilfredse med deres ædlere dele, men jeg tror desværre også, det er de færreste, der vælger at gøre noget ved det. I dag findes der operationer til at få en større penis.

Nyt ansigt med en hageforstørrelse.

En hageforstørrelse ændrer ansigtets udseende markant. Med en hageforstørrelse kan man komme til at se helt anderledes ud. Jeg har set nogle før og efter billeder, og resultaterne har imponeret mig meget, og gjort at det er en af de operationer, der står højest på min ønskeliste. Resultaterne er nemlig helt utrolige.

Er botox en god idé?

Måske skulle jeg bare få botox? Botox er jo det, de fleste får, og måske er det en god idé at starte med det? Jeg har tænkt meget over det, for det ville jo være mit første besøg hos en plastikkirurg, og et par stik med nålen vil nok ikke gøre mig så nervøs.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Plastikkirurgi
Plastikkirurgi: Brystforstørrelse eller næsekorrektion?

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad jeres holdning til plastikkirurgi er? Jeg har selv længe gået og overvejet at benytte mig af plastikkirurgi, men jeg kunne godt lige tænke mig at høre, hvad andre tænker om folk, der får lavet noget ved deres udseende.

Plastikkirurgi
Brystforstørrelse vha. brystkirurgi: Din holdning?

I dag skal det handle om noget, som jeg ikke normalt snakker om her på bloggen, nemlig skønhed. Jeg vil gerne snakke lidt om brystkirurgi, for det lader til, at der er rigtig mange piger, der vælger at få sig en brystforstørrelse, og det synes jeg, at vi skal snakke …