Gardiner online

Jeg har lige købt nye gardiner på nettet, og de er bare helt vildt fede. Jeg er ikke så god til sådan noget gør-det-selv arbejde, så jeg var lykkelig, da jeg fandt en hjemmeside, der både solgte gardiner og kom og satte dem op for mig.

Jeg var også ret heldig, da jeg skulle have sat mine nye gardiner op, for ham der kom og skulle gøre det, var ret pæn. Og jeg er lidt en flirtende type, så jeg fik da også hans telefon nummer, og vi skal ud og spise i løbet af ugen

Jeg har fortalt alle mine veninder om ham den søde, der satte mine gardiner op, og de kan slet ikke begribe, at jeg kan være så heldig, for hver gang de får besøg af håndværkere mm. er det altid de tykke og gamle håndværkere, der kommer.

Alt i alt har det været en super oplevelse at købe nye gardiner på nettet, så jeg kan klart anbefale det, og hvem ved, måske du også får en fræk date ud af dit næste online gardin køb. Man skal i hvert fald aldrig sige aldrig.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.