Frisør Tårnby – Historien om en god oplevelse

Nu er det jo blevet sommer, og derfor var mit hår også begyndt at varme lidt for meget om ørene. Derfor besluttede jeg mig for at få tyndet lidt ud i det. Nu forholder det sig imidlertid således at jeg a flyttet over vinteren, hvilket betyder at min faste frisør, gennem mange år, ikke længere befinder sig i umiddelbar nærhed af hvor jeg bor. Jeg besluttede derfor at prøve en ny frisør Tårnby.

Jeg ringede for at bestille tid, og jeg var så heldig, at der var et afbud samme dag, så jeg røg altså lige i kløerne på frisør Tårnby.

Lad mig sige det som det er. Det var en rigtig god oplevelse hos frisør Tårnby. Jeg startede med at blive spurgt hvad jeg godt kunne tænke mig at drikke. Jeg bad om en cafe late, og forventede egentlig ikke at de kunne præstere en sådan, i hvert fald ikke af god kvalitet, men det kunne de.

Så gik frisør Tårnby i gang, og det var næsten som om at hun kunne læse mine tanker. Hun spurgte naturligvis hvad jeg ønskede og alt det der, men til syvende og sidst, var det vidst hende der bestemte, og det har jeg egentlig ikke noget imod, for resultatet blev ganske glimrende, og så var det ikke engang særlig dyrt.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hårpleje
Benyt farvebombe hvis du vil pifte dit hår op

Ser ens hår lidt kedeligt ud og mangler et ekstra boost og tone. Prøv en farvebombe fra Echosline, som giver dit hår fornyet look og liv. Farvebombe er for dem, som allerede i forvejen har flot hårfarve, men ønsker den piftet op. Den er nem og bruge, da man bare …

Hårpleje
Problemer med hårtab – Hårtransplantation og en lille fedtsugning

Når man som jeg gennem længere tid nærmest har oplevet sit hår falde af i totter, som en ren Homer Simpson, så ønsker man sig ikke meget andet end at omvende processen. På den anden side så er det jo et kendt fænomen bland mænd, så måske skulle man bare …

Hårpleje
Jeg fandt den bedste frisør i Dragør og fik ny frisure

Jeg har lige haft en rigtig positiv oplevelse hos en frisør i Dragør. Jeg var så heldig, at hun lige havde en ledig tid, da jeg kom forbi hendes salon. Jeg bor ikke selv i Dragør, men var på besøg i byen, og da jeg gik forbi salonen, fik jeg …