Fede persienner

Jeg har rigtig længe, gerne ville købe nye persienner til min lejlighed, for dem jeg har, er sindssyg grimme og slidte. Jeg har kigget i mange butikker, men synes ikke, at jeg har kunnet finde nogen der er rigtig pæne, og som passer til min lejlighed.

Jeg synes mange persienner, ser sådan lidt for kontor-agtige ud, og det er jo ikke fedt, når de gerne skulle gøre min lejlighed mere hjemlig, end den er i forvejen. Der må være et eller andet sted, hvor man kan finde persienner, der er sådan lidt moderne og passer til en ung-pige lejlighed.

Jeg gik på nettet, for at kigge efter nogle fede persienner, og der var de. Jeg fandt dem på en onlineshop, og de var ganske enkelt helt fantastiske, aldrig har jeg set noget lignende, også var de ikke engang særlig dyre. Så jeg skyndte mig at bestille fire styk, så jeg har til alle mine vinduer.

I dag blev de leveret og monteret, og de passer bare helt vildt godt til min lejlighed. Jeg er så glad for, at jeg købte mine persienner online, for det var billigere, samtidig med, at de havde et meget større udvalg af moderne persienner.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.