Få en effektiv hjælp til job med Varda Jobservice!

Det kan tage meget af ens tid, når man skal ud og finde et nyt job, som passer til ens CV. Derudover er det svært at finde overskuddet, da man kan føle det som et nederlag at miste sit job. Det er at finde selvtilliden og styrken igen og det kan du med Varda Jobservices hjælp.

De er enormt gode til at vinde det positive frem i dig igen og du skal derfor ikke længere gå og være bekymret, da de ordner det hele for dig. Varda Jobservice tilbyder dig professionelle ydelser til jobcentre i hele Danmark. Selve deres kerneydelse er rekruttering, som er yderst vigtigt, når der er tale om hjælp til at få arbejde. Derudover besidder de også med en bred viden inden for kontanthjælp, fleksjob, og førtidspension, som viser at Varda Jobservice kan hjælpe dig med en masse. Emil Raun og Jens Mygind Bertelsen er parate, så det er blot at give dem et kald. Du vil ikke fortryde det!

Du kan desuden følge Varda Jobservice på Amino og Startvækst.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejde
Varda Jobservice: Både jobcenter og opholdssted

Lige i midten af Danmark nærmere betegnet Tommerup på Fyn ligger Varda Jobservice. Varda Jobservice er et jobcenter, som er etableret tilbage i januar 2010 af Emil Raun og Jens Bertelsen. Varda Jobservice er et sted, hvor private virksomheder, kommuner og forsikringsselskaber kan modtage socialfagligt bistand og rådgivning. Varda Jobservice …