Endeligt nyt tag til mig

Jeg har gerne ville have et nyt tag i noget tid efterhånden, men det er jo ikke sådan lige at få råd til synes jeg, men det er jo også noget, som jeg ikke kan blive ved med at udskyde, for tilsidst kan mit nuværende tag ikke mere.

En af mine kammerater har lige fået lagt et nyt tag, og han havde vidst fået en rimelig pris, så det  kunne være, at man skulle kontakte dem, der lagde hans, og høre hvad de siger til at lægge mit, det kan jo være de også vil give mig en god pris.

Jeg har lige talt med dem, der har lagt nyt tag for min ven, og de gav mig faktisk en rigtig god pris, så nu tror jeg, at jeg vil springe ud i det, og få lavet en aftale med dem, så mit tag også kan blive lagt og gerne i en fart, for jeg kan godt se, at det er ved at være tid.

Nu har jeg lavet en aftale med dem, ogjeg får lagt nyt tag om en uges tid, det bliver jo bare så lækkert at slippe for bekymringerne omkring det gamle tag, og kunne sove trygt om natten, selv i øsende regnvejr. Det er bare perfekt er det.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.