Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad end-to-end monitoring er?

Jeg var til middag hos min kæreste og hans to venner, der bor sammen i går. Så det var en ren drenge aften, lige bortset fra mig. Og jeg vil ønske , der havde været en pige med, der vidste lige så lidt om end-to-end monitoring som mig.

De snakkede om end-to-end monitoring hele aftenen. De snakkede endda om det som om alle og en hver da ved, hvad det er. Alle drengene, inkl. min kæreste har gået på CBS og jeg er humanist, det er nok derfor jeg var så lost.

Jeg prøvede undervejs i middagen at hive min kæreste til side, og spørge ham, hvad end-to-end monitoring var. Jeg fik dog aldrig helt fundet ud af det, og så enkelt er det vist heller ikke, for siden har jeg googlet det, men er stadig lidt forvirret. Det bliver meget business agtigt, synes jeg.

Er der ikke en, der kan hjælpe mig med at finde ud af, hvad det er? For nu har jeg også hørt, at de snakker om de på mit nye arbejde, men jeg synes igen, det er lidt pinligt at spørge om, hvad det er. End-to-end monitoring, er det mon noget med projektstyring eller sådan noget? Min kæreste sagde noget om servere, men det hjalp slet ikke…

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejde
Emil Raun fra Varda

Emil Raun fra Varda ApS har gennem sin karriere opnået et imponerende CV. Startende med en titel som Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitetscenter i 1993 varetog Emil Raun fra Varda jobbet som Souschef for Skole- og Kulturforvaltningen i Nibe Kommune.

Business og ledelse
1
Invester i en hosted pbx løsning og spare på en masse udgifter

Optimer telefonsystemet og spare på omkostningerne ved at bruge hosted PBX løsning frem for det traditionelle telefonanlæg, som normalt er placeret hos virksomheden selv. Der er mange fordele ved ikke selv at have telefonanlægget i virksomheden, og det er bestemt værd at se nærmere på.

Business og ledelse
Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe …