En fortælling om mit møde med Låsesmed Amager

Som formand i Rollespilsforeningen Rottehullet vil jeg gerne fortælle denne positive oplevelse vi havde med Låsesmed Amager. Det var en morgendis tidlig lørdag morgen hvor vi skulle mødes i Store dyrehaven til et helt særligt arrangement. Jeg var i denne forbindelse ansvarlig for meget af det praktiske, og havde sørget for at leje en trailer til at transportere vores rekvisitter.

Da jeg ikke havde en bil at koble den til fik jeg lov til at låne naboens garage, da han var på familie besøg i Jylland. Desværre viste det sig at den nøgle han havde givet mig, var den forkerte. Jeg var i meget lange 15 minutter meget rådvild, indtil jeg fik den ide at kontakte Låsesmed Amager. Jeg forklarede dem mit problem, Låsesmed Amager var lydhør, og forklarede hvad det ville kræve hvis jeg skulle gøre brug af deres assistance i et hjem/garage der ikke var mit eget.

Instruktionerne var tydlige, viste at de havde prøvet det før, samtidig med at de sørgede for sikkerheden. Jeg fik heldigvis fat i min nabo, og skaffet hvad der skulle til for at Låsesmed Amager kunne åben garagen for mig. Da det senere viste sig at låsen havde udtjent sin pligt som garagelås, skiftede Låsesmed Amager den med det samme, således at min nabo´s ting ikke skulle stå ulåste indtil de kom hjem fra ferien igen.

Jeg må sige at jeg helt igennem de 2,5 timer det hele stod på følte at jeg var i trygge og profesionelle hænder, hvor Låsesmed Amager havde et svar på alt. Det er nu engang rart, at de der skal sørge for at vores døre og låse er sikre besidder sådan en professionalisme, det var der flere der kunne lære af. Ja, jeg stod som arrangør, og kom selvfølgelig for sent, men pyt, jeg har nu mødt Låsesmed Amager som jeg varmt kan anbefale til alle.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Låsesmed
Top 5 grunde til at folk har brug for en låsesmed i Odense

Der er mange grunde til at danskerne har brug for en professionel låsesmed. Men der er flere, der går igen, når man undersøger det hele nærmere. Her får du en liste over de 10 mest almindelige grunde til, at danskerne ringer efter en låsesmed.

adgangskontrol
Låsesmed
Adgangskontrol er et must i virksomhedens lokaler og bygninger

Langt de fleste virksomheder har lokaler eller bygninger, hvor de holder fast til. Afhængig af virksomhedstypen vil disse lokaler være indrettet på forskellig vis – fx til kontorer, lagerrum eller noget helt tredje. Og i disse vil der ofte være ting af værdi opbevaret.

Låsesmed
Har du brug for en ny bilnøgle?

Mange personer oplever på et tidspunkt, at de skal have en ny bilnøgle. Og der findes mange forskellige grunde til, hvorfor det er nødvendigt. Nogle taber bilnøglen, mens andre knækker den. Her opremses de mest almindelige grunde til, at man skal have ny bilnøgle.