En Arne Jacobsen Ægget kopi som overgår originalen

Jeg har lige fået en Arne Jacobsen Ægget kopi i Fødselsdagsgave. I første omgang var jeg slet ikke klar over at det var en kopi. Det var først da det jeg begyndte at stille spørgsmål om hvordan de havde fundet frem til en i så god stand, at de lagde kortene på bordet.

For der var naturligvis tale om en Ægget Kopi. De har naturligvis været klar over at jeg er stor fan af Arne Jacobsen Ægget, og har måske undret sig en smule over at jeg aldrig har købt en. Grunden er naturligvis åbenlys. Jeg har ganske enkelt ikke haft råd. Det har de, min kære familie åbenbart heller ikke, men det gør ikke spor, for denne kopi er mindst lige så god som en original, hvis ikke bedre.

Det forholder sig nemlig sådan at jeg er lidt ligeglad hvilket navn der står på et møbel, maleri eller lignende. Det eneste som betyder noget, er hvordan det ser ud og hvad det koster.

Men nok om det. Det jeg egentlig ville frem til var ganske enkelt: Hvis du, ligesom jeg, har lidt et afsavn i forhold til Arne Jacobsen Ægget, så behøver det ikke længere være tilfældet. For nu kan du få en Ægget kopi, så god som originalen, uden at det leder til ruin.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.