Mit råd til dig: Kontakt en diætist og få lagt en sund kostplan

Jeg har lige et godt råd, som jeg gerne vil give til alle jer, der, ligesom mig, altid har haft et brændende ønske om at tabe sig, men som aldrig har formået at bevare et vægttab. Jeg har nemlig haft det på præcis samme måde lige indtil den dag, jeg kontaktede en diætist, som lagde en kostplan for mig.

Jeg har altid været overvægtig, og jeg er blevet mobbet rigtig meget gennem hele mit liv, og jeg har derfor altid været led og ked af min vægt. Når jeg tænker tilbage på mit liv, har jeg faktisk altid været på kur til trods for, at jeg er blevet større og større for hvert år.

For ca. et halvt års tid siden vågnede jeg op en morgen, og jeg kunne med det samme mærke, at noget var forandret. Jeg følte, at jeg var blevet et helt nyt menneske, og jeg vidste, at denne dag var starten på et helt nyt liv.

Da jeg havde tænkt lidt over, hvad der skulle ske i mit liv, kontaktede jeg en diætist. Jeg forklarede hende, at jeg gerne ville tabe mig, og at det denne gang skulle være et vedvarende vægttab, som skulle holde hele livet. Min diætist forklarede mig, at det eneste der faktisk skulle til var en kostplan, og den ville hun lægge til mig.

Dagen efter mødtes jeg med min diætist for at lægge den nye kostplan med hende. Ideen var, at jeg skulle komme med ønsker og fortælle lidt om, hvorfor jeg egentlig havde kontaktet en diætist, og hvad mine forventninger til den nye kostplan var.

Alt gik efter planen, og min diætist og jeg fik os en rigtig god snak om mine fremtidsmuligheder i forbindelse med den nye kostplan.

Da mødet var slut, havde jeg en rigtig god fornemmelse af, at det her nok skulle gå. Dagen efter startede jeg på min nye kostplan, som min diætist havde skræddersyet til mig. Det er nu et halvt år siden, og jeg har indtil videre tabt mig omkring 25 kilo, og vægten falder og falder for hver dag, der går.

Mit råd til dig, der gerne vil tabe dig, er, at du skal kontakte en diætist, som lægger en kostplan til dig. Det er alle pengene værd, og det virker! En gang hver 14. dag har du samtaler med diætisten, hvor I snakker om, hvordan det går med at følge kostplanen. Alt held og lykke til dig herfra.

Tusinde tak for det gode råd! Efter jeg fandt dette indlæg kontaktede jeg en diætist, og jeg har nu fået lagt en rigtig fornuftig kostplan. Jeg har faktisk allerede tabt mig 5 kilo!

Jeg synes, at det er et rigtigt godt råd. Jeg har selv fulgt en kostplan i mange år, og jeg har ikke taget et eneste gram på.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …