Den aften jeg fik Bingo!

Forleden dag fik min veninde mig overtalt til at tage med hende til bingo aften. Det er ellers ikke noget jeg er så interesseret i, men hun er en god veninde, så jeg tænkte, at det kunne blive hyggeligt – og jeg kedede mig faktisk også lidt, så jeg kunne jo slå to fluer med et smæk. Jeg fik spist en let aftensmad, så der var plads til lidt ekstra i hallen, når vi nu skulle være der i nogle timer.

Vi ankom til bingo hallen lige da spillet skulle til at begynde, fik vores plader og satte os tilrette. Nummer-oplæseren begyndte at læse numre op, og jeg havde de 3 første numre på min plade.

Efter en halv times tid manglede jeg kun 2 numre for, at jeg havde bingo-pladen fuld og der var 3 numre tilbage. Nummer-oplæseren kaldte det ene af de 2 numre jeg manglede, og derefter et jeg ikke havde, men så kom mit sidste nummer, og jeg sprang op fra min stol og skreg BINGO!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bingo
Få din underholdning med bingo eller casino!

Vil du gerne prøve nogle af de nye spillesider? Så kan Balletbingo helt klart anbefales! Det er en side der vægter kundetilfreds enormt højt og du vil derfor være garanteret, at du er under trygge omgivelser. Der er masser af sjove spil at finde på Balletbingo, så det er helt …

Bingo
BensBingo – Et af de sjoveste steder på nettet

BensBingo har længe været et sted, jeg har yndet at komme i den seneste periode, når jeg har lavet mine lektier, og er klar på at koble af. Jeg har for længst opgivet at se fjernsyn, det er udelukkende fyldt med reklamer og intetsigende programmer, man i bedste fald bliver …

Bingo
Bingo er overraskende sjovt

Jeg har i den senere tid begyndte at spille bingo online. Nok mest fordi det er begyndt at blive så hulens koldt. Jeg har i hvert fald mest af alt lyst til at være indendørs, og bare nyde at jeg ikke er udenfor og fryse en vis del af.