Min dag har stået på fodvorter og en masse David Rio chai latte

Jeg var i svømmehallen med min datter i går, og til min store skræk opdagede jeg i morges, at jeg har fået fodvorter. Jeg troede da, at det kun var børn, der kunne få sådan nogle, men åbenbart ikke. Derfor har jeg brugt hele dagen på at forkæle mig selv med en masse David Rio chai latte.

Jeg har prøvet at kontakte min læge hele dagen, men han er åbenbart en meget travl mand og derfor rimelig svær at få fat på. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre, for jeg vil jo virkelig gerne have fjernet de her fodvorter.

Jeg har tænkt mig at prøve at kontakte min læge igen i morgen tidlig, og hvis han stadig ikke tager telefonen, så tager jeg altså hen til hans klinik. Så bliver han jo nødt til at fjerne fodvorterne, hvordan man så end gør det i dag.

I mellemtiden må jeg jo fordrive tiden med at drikke David Rio chai latte i lange baner. David Rio chai latte er min absolutte yndlingsdrik, og nu kan jeg heldigvis drikke en masse af det uden at få dårlig samvittighed, da det jo faktisk er min læge, der burde have dårlig samvittighed over, at han ikke tager telefonen, så han kan fjerne mine fodvorter.

Jeg gad også godt at vide, hvordan man egentlig fjerner fodvorter i dag, for det er jo ved at være mange år siden, at jeg sidst fik dem fjernet, og jeg kunne forestille mig, at man i dag bruger nogle andre metoder, end man gjorde dengang. Jeg håber i hvert fald bare, at jeg kan drikke David Rio chai latte under behandlingen, for jeg tror, at jeg er ved at blive afhængig.

David Rio chai latte er virkelig den bedste drik, der findes, og mens jeg skrupler over mine fodvorter, tror jeg, at jeg vil tage mig endnu en kop David Rio chai latte.

Det lyder da som om, at du er rimelig tæt på at være afhængig af David Rio chai latte, men det er ærlig talt også forståeligt nok, da det smager fantastisk.

Jeg tror, at den bedste måde at fjerne fodvorter på i dag er at tage et smut forbi lægen og få dem frosset væk. Man skal dog væbne sig med tålmodighed.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …