Gid jeg vidste noget mere om CNC fræsning og pladebearbejdning

Min kæreste er lige nu ved at tage et længerevarende kursus i CNC fræsning, hvor han lærer om pladebearbejdning og mange andre ting inde for dette emne. Han har i lang tid gået arbejdsløs, så han er kun glad for, at han har noget at lave lige for tiden, og heldigvis interesserer det ham også en hel del.

Det ærgrer mig dog lidt, at jeg ikke rigtig kan tale med, når han begynder at tale om pladebearbejdning og sådan noget, for jeg ved jo ikke noget som helst om CNC fræsning på nogen måde. Jeg ved, hvad man kan lave med en CNC-maskine, men det er også cirka det hele.

Jeg er dog glad for, at han er glad for at lære om CNC fræsning, og at han har fået noget at lave, og jeg håber, dette kursus kommer ham til gode, når han igen skal til at søge job, for det virker som om, han godt kunne tænke sig at arbejde med pladebearbejdning.

At han hele tiden vil snakke om CNC fræsning og pladebearbejdning er kun et godt tegn, synes jeg, og jeg håber også på, at han holder sin interesse for det ved lige, og måske uddanner sig videre inden for dette, hvis det er det, han har lyst til.

 

Haha, jeg ved præcis hvad du mener. Jeg har været igennem nogenlunde det samme med min kærese. Det handlede ganske vidst ikke om CNC fræsning, men noget der ligner meget. JEg kan ikke lige huske hvad det hedder, men det er vist meget kompliceret.

Under alle omstændigheder så er det i hvert fald rart at ens kære har noget at rive i, så de ikke går i vejen hele tiden.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Industrimaskiner
Støvsug altid en bil med våde bundmåtter med en industristøvsuger

Jeg besluttede for at droppe vask og støvsugning af min bil, på den lokal tankstation her for et par uger siden. Årsagen var den, at jeg synes det er blevet alt for dyrt, at vaske bilen dernede og efterfølgende benytte deres industristøvsuger anordning. Hvor for skal det være så vanvittig …

Industrimaskiner
Vores poolrum blev midlertidig redet af en fugtmåler og en affugter

Da vi her for et par måneder siden købte vores nye drømmehus, havde vi endelig fået det hus vi altid, havde drømt om og vi havde ikke forestillet os at en affugter, skulle blive aktuel. I forbindelse med huset, har vi en overdækket pool, hvilket jo er fantastisk, men selve …